Sky og fugl
Sky og fugl

Sopp og ostefylt kyllingfilet

Sopp og ostefylt kyllingfilet

Fremgangsmåte

Gresskarblanding:

Start med gresskarblandingen. Legg gresskar, purre, hvitløk, eple og timian i en ildfast form eller på en stekeplate. Vend blandingen i olje og krydre med salt og nykvernet sort pepper. Stek formen midt i oven på 175 ° til gresskarene er myke og purreløken begynner å få litt farge. Ønsker du poteter til din rett, kan du steke små poteter i den ildfaste formen sammen med gresskar, eple og purre.

Fylte kyllingfileter:

Stek løk, hvitløk, timian og sopp i olivenolje til løken er myk og all væsken fra soppen har fordampet. Avkjøl, og bland inn revet ost og smak til med salt og sort pepper. Skjær en langsgående lomme på midten av hver kyllingfilet og fyll med sjampinjongblandingen. Pakk bacon rundt hver filet, slik at åpningen der du har hatt i soppen er helt dekket og forsegle med stekegarn(hyssing). Stek filetene i en middelsvarm panne med olje eller margarin til baconet har fått gyllen farge. Sett det deretter filetene i en ildfast form og stek ferdig i ovnen ved 175 ° til kyllingen har en indre temperatur på ca 70 ° (ca 20min).

Ønsker du poteter ved siden av kan du steke små poteter, eller større delte poteter sammen med gresskarblandingen.

Server kyllingen på en seng av gresskar, eple og purre.

Velbekomme og med ønske om en god Halloween for store troll og små hekser.

Fortell dine venner om dette: