Minipai med kylling
Fremgangsmåte
Tilberedning:
Bland raskt deigen sammen i food prosessor eller for hånd. Trykk deigen ut i aluminiumsformer- her kan du også benytte et muffinsformbrett. Pass på at deigen går oppover kantene og ikke bare i bunnen.
Prikk deigemnene med gaffel og forstek på ca 200grader i ca 8 minutter.
Stek løken i smør, tilsett kjøttdeigen og stek til kjøttdeigen er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper. Tilsett tomatsaus og smak til med urter. La det hele småkoke sammen i noen minutter. La avkjøles litt.
Legg kyllingkjøttdeig i formene og topp med revet ost og delte cherrytomater.
Visp sammen eggeblandingen, salt og pepper og hell over til slutt før du steker i stekeovn på 200grader i ca 15 minutter.
Paiene kan spises varme eller kalde – lag gjerne noen ekstra og send med barna i matpakken dagen derpå.
Velbekomme!