Kyllingspyd med mangosalat
Fremgangsmåte
Kyllingspyd med mangosalat:
Finn frem alle ingrediensene til mangosalat. Skyll og begynn å dele i fine biter.
Samle alt i en serveringsbolle og ha litt olivenolje over
Legg spydene i vann før du begynner. La de ligge i vannet en god stund slik at de blir gjennomtrukket, og dermed ikke blir brent i ovnen.
Skjær lårfilet eller kyllingfilet i strimler, og sett de på små grillspyd. La det være igjen noen cm på den ene siden for å holde i.
Legg de ferdige spydene på et stekebrett dekket med aluminiumsfolie
Pensle med solsikkeolje og krydre med salt og pepper
Brett folien rundt enden av spydene uten kylling på, og stek i stekeovn i ca. 5-7 minutter på 200 grader, til de er gylne og gjennomstekte.
Bland honning og limesaft, og pensle de på de ferdig stekte spydene. Hell til slutt på hakkede nøtter eller sesamfrø og grovkuttet koriander.
Stjernemiddag neste stopp!