Lun thai kyllingsalat
Fremgangsmåte
Del stekt og skivet kyllingfilet (classic) opp i litt mindre biter eller strimler.
KRYDDERMIKS
Finhakk løk, ingefær, paprika og hvitløk. Knus sitrongress-stilken med baksiden av kniven slik at smaken frigis. Dersom du ikke har friske urter, kan det erstattes med tørkede. Fres dette sammen med litt solsikkeolje, vend inn stekt og skivet kyllingfilet. La dette steke i 2-3 minutter. Smak til med finhakket koriander.
GRØNNSAKER
Kok brokkoli og sukkererter i saltet vann i ca 1 min. Avkjøling i isvann. Skjær rødløk, vårløk og chili i tynne skiver. Moden mango deles i biter.
Bland alle grønnsakene med ris, soyasaus, sesamolje og lime. Vend inn mango og strimlet mynteblader. Legg kyllingen på salaten og server.