Sky og fugl
Sky og fugl

Kyllingtaco Chipotle Style

Kyllingtaco Chipotle Style

Fremgangsmåte

Del lårfiletene i fine strimler. Dryss over krydder og stek strimlene på middels høy varme i stekepanne til de er gjennomstekt (ca 6 min). Tilsett litt vann og la det koke slik at blandingen blir litt fuktig. Smak til med salt og sort pepper.

Lag ristede mais ved å steke dem lett i en varm stekepanne til det har fått en fin lys gylden farge. Smak til med salt og limejuice fra 1-2 limebåter.

Rør sammen majones og chipotlepaste og smak til med salt. Varm tortillalomper og fyll deretter oppvarmede lomper med kylling, ristet mais, chipotle- majones og smuldret ost. Topp med frisk koriander og evt syltede rødløk.
Tips: Syltet rødløk lager du enkelt ved å steke strimlet løk på svak varme med limejuice eller hvitvinseddik og salt. La den syltede løken stå i ca 20 min før den serveres.

Smak til med saften fra en-to limebåter og dekorer gjerne resten av limebåtene.

Velbekomme!

Fortell dine venner om dette: