Kyllingklubber med rød coleslaw
Fremgangsmåte
Krydre lårklubber med ønsket krydder eller marinade og sett i stekeovn på 200° C i ca 25 minutter
Bland først marinaden i en bolle. Legg deretter kyllingklubbene over i en pose. Hell marinaden over i posen sammen med kyllingen og bland godt. Lukk posen og la kyllingen marinere i kjøleskapet i minst 2 timer, gjerne natten over.
Dekk en langpanne med aluminiumsfolie og sett en stekerist over den. Legg kyllingklubber på en stekerist og stek de på 200 grader i ca 45 minutter. Sett en langpanne med bakepapir/folie under, slik at kraften kan renne ned i den. Pensle gjerne med ekstra marinade underveis.
RØD COLESLAW:
Strimle kål og salt lett, press ut væsken. Bland kål med delte ananasskiver. Finhakk chili og vend i. Bland majones, rømme og spinat. Krydre med salt og pepper.
Serveres med potetbåter eller stekte poteter.