Lårklubber med friskt tilbehør
Fremgangsmåte
Tilberedning
Krydre kylling lårklubber med salt og pepper og stek midt i ovnet på 225 °C i ca 20 minutter. Har du god tid kan du gjerne legge lårklubbene i kjøleskap noen i kjøleskap i en pose med salt og pepper og evt litt matolje.
Del eplene og fjern kjernen. Bland brødsmuler, smør, sukker, nellik, hakkede mandler og revet ingefær sammen. Fordel fyllet i hullet av eplene. Sett eplene på et stekebrett og ovnsbak på 200 ° C i ca. 12 min. Oppskriften er beregnet på et halvt eple per porsjon. Denne kan du selvsagt doble hvis familien er glad i epler!
Ha selleri og revet eple i en food prosessor og bland med strimlet rødkål og persille.
Bland dressingen og hell over salaten.
Server de varme kyllingklubbene med bakte epler og rødkålsalat.
Vel bekomme. Håper det smaker