Konfitert Kyllinglår med hvitløk og ratatouille
Fremgangsmåte
Konfitert Kyllinglår:
Gni inn kyllinglårene med havsalt. Legg de så lagvis i en kjele. Ha i hvitløksfedd med skall og timian, og fyll på med olje til det dekker. La Kyllinglårene trekke på svak varme i ca 2 timer, til de er gjennomstekte og møre. Avkjøl tilslutt kyllinglårene i oljen.
Ved servering varmes kyllinglårene raskt opp i stekeovn med grillelement, slik at de får et sprøtt og gyllent skinn.
Ratatouille:
Kutt alle grønnsakene i terninger, og stek de i en stekepanne med olivenoljen til de er blanke. Ha i hakkede tomater, og la dette småkoke i ca 30 minutter, til grønsakene er møre. Smak til med salt, pepper og friske krydderurter.
Server de konfiterte kyllinglårene sammen med varm ratatouille
Vel bekomme.