Sky og fugl
Sky og fugl

Kyllingspyd

Kyllingspyd

Fremgangsmåte

Kyllngspyd:

Finn frem en kjele og fyll den med vann. Sett på kokeplaten, slik at vannet kokes opp.

Mål opp 5 dl byggryn/byggris. Putt oppi grynene i kjelen når vannet koker.

Skyll grønnsakene

Skjær rød og gul paprika i fine biter

Når byggrynene/byggrisen er ferdig kokt og skylt med kaldt vann, blander du inn grønnsakene og gjerne også fetaost hvis du liker det.

Kylling lårfilet ser ikke like bra ut som kyllingfilet – det er lårkjøtt som er tatt av benet – MEN, det smaker fantastisk godt.

Skjær lårfiletene på langs i passe store stykker og tre på grillspyd. Grillspydene stekes gjerne på grillen, et par minutter på hver side – eller de kan stekes i stekepannen. Hvis steking i panne, kan det være enklere å tre i grillspydene etter steking 🙂

Så er det bare å kåre familiens beste deltaker i spyd!

Fortell dine venner om dette: