Asiatiskinspirert kyllingfilet
Fremgangsmåte
Kutt kyllingfileten på langs i strimler og mariner i ingefæren i en pose i ca 5 minutter.
Legg filetstrimlene i mel blandet med sammenvispet egg og vend tilslutt i panko. Varm opp oljen til 180 grader og friter ca 2-3 minutter avhengig av størrelse. Vær forsiktig – varm olje er varmt! Sett oljen til kjøling etter fritering. Ikke hell i vasken.
Ta ut kyllingfiletene av oljen når de er lett brune og la de renne av seg på bakepapir.
Kok nudlene som anvist på pakken og avkjøl. Bland sammen med agurk i skiver, soya, sweet chili og fishsauce (kan evt erstattes med salt hvis du ikke har fiskesaus). Topp med koriander.
Bryt av et blad av isbergsalat, og legg i den stekte kyllingfileten og nudelsalaten. Pakk sammen og nyt!
Vel bekomme!