And på menyen

Her finner du oppskrifter med And. Vestfold Fugl kommer gjerne med tips til gode middagsretter som inneholder en av våre produkter. Oppskiftene kan justeres etter hvor mange gjester du har til middag.

DudeFood

Her finner du smakfulle og god oppskrifter av produkter vi mener passer under kategorien Dudefood

 

Fingermat/tapas

Fingermat er fantastisk, det tar seg godt ut og det er enkelt for gjestene å smake på forskellige ting, så bruk fantasien. Fingermat anbefales når du skal ha noe enkelt og raskt å spise, gjerne stående og uten bestikk. Mange av Vestfold Fugl sine produkter passer veldig godt på tapasbordet.

Middag

Middagsoppskrifter får man aldri nok av og det finnes da også uutømmelige kilder med oppskrifter på gode middager. Vestfold Fugl kommer gjerne med tips til gode middagsretter som inneholder en av våre produkter. Oppskiftene kan justeres etter hvor mange gjester du har til middag.

Påsmurt

Vestfold Fugl sine produkter er velegnet som påsmurt og i baguetter. Kanskje noen av våre oppskrifter kan inspirere deg i valg av meny. Ta gjerne kontakt med en av våre fagkonsulenter hvis du ønsker hjelp.

Salat

Salater blir mer og mer populært. Fra å være tilbehør til middagen serveres salat nå ofte som små hovedretter. Her er noen oppskrifter til inspirasjon.

Suppe

Med Vestfold Fugls sine kvalitetsprodukter vil du kunne få en god og "hjemmelaget" suppe til dine gjester.

Tilbehør

Oppskriftene du finner her vil passe til flere av våre produkter.