OM OSS

image_print

Stolt Leverandør av Kylling til Storhusholdningsmarkedet

Den Stolte Hane er en stolt, kjedenøytral kylling- og eggprodusent som både leverer egne merkevarer og private labelprodukter innen hvitt kjøtt og egg.

Våre varemerker er Vestfold Fugl innen storhusholdning  og Den Stolte Hane i forbrukermarkedet. Både for egg og for kylling har vi egen og uavhengig verdikjede fra produsent til produksjon og til forbruker.

ET GODT VALG: Vår ekstreme passion for god og sunn mat, kombinert med innovasjon og fleksibiltet vektlegges særlig i den daglige driften. Vestfold Fugl har posisjonert seg i markedet som en kvalitetsbevisst, innovativ aktør som utfordrer produktsortiment og posisjoner, og leverer kylling til enhver anledning. Vårt fokus på dyrevelferd og dekking av kyllingens naturlige adferdsbehov skal alltid kombineres med en kontinuerlig søken etter mer klimasmarte måter å drive på – der alt kjøtt på kyllingen skal benyttes til mat eller dyrefôr, alt avfall skal resirkuleres og fokuset på fornybare – og energisparende tiltak er høyest på dagsorden.

Vestfold Fugl skal være en fleksibel og kundeorientert virksomhet – hvor vi jobber tett med kundene for gjensidig erfarings- og kompetanseutveksling. Flere av våre produkter er blitt til gjennom et aktivt samarbeid med våre kunder. Denne måten å utvikle produkter bidrar til at vi tilfredsstiller kundens ønsker og behov, samt at vi som leverandør er sikret volum ved lansering.

Vestfold Fugl har besøks- og leveringsadresse;
Vestfold Fugl,
Borgeskogen 42,
3160 Stokke.

Ta avkjørsel 39 fra E18. Følg skilting mot Borgeskogen Nord!

Fakturaadresse:
Den Stolte Hane AS
Serienr 55801443
Postboks 76 Økern
0508 Oslo
Org.nr. 980 403 815
faktura@denstoltehane.no

Vi er en stolt del av Scandi Standard, som er Nordens største selskap innen fjørfeprodukter til dagligvare og storhusholdning i Norge, Sverige, Finland, Irland og Danmark. For mer informasjon: www.scandistandard.com

Vi inviterer gjerne kunder og eventuelle samarbeidspartnere til vårt topp moderne produksjonsanlegg på Borgeskogen i Vestfold. Her har vi alle råvarer lett tilgjengelig, og vi benytter oss av et prøvekjøkken med alle fasiliteter til testing.

Fortell dine venner om dette: