Vestfold Fugl AS har blitt overtatt av Den Stolte Hane AS. VESTFOLD FUGL fortsetter å være det nye selskapets varemerke på fjørfeprodukter til storhusholdningsmarkedet i Norge. 

Fakturaadresse:
Den Stolte Hane AS
Serienr 55801443
Postboks 76 Økern
0508 Oslo
Org.nr. 980 403 815
faktura@denstoltehane.no

Vestfold Fugl har besøks- og leveringsadresse;
Vestfold Fugl,
Borgeskogen 42,
3160 Stokke.

Ta avkjørsel 39 fra E18. Følg skilting mot Borgeskogen Nord!

Vårt nye selskap er en del av Scandi Standard, som er Nordens største selskap innen fjørfeprodukter til dagligvare og storhusholdning i Norge, Sverige og Danmark. For mer informasjon: www.scandistandard.com


Litt større – Litt saftigere.

Som leverandør av kvalitetsprodukter til storkjøkkenmarkedet jobber Vestfold Fugl daglig med å møte den kresne forbrukers ønsker og behov. Vi har oppfylt kundens ønske om en større og saftigere kylling og har dermed latt kyllingen vokse noe lenger enn vanlig. Det gir et mer smaksfullt og saftig resultat på ditt bord.


 

Våre produkter av kylling,
kalkun og and er i særklasse
 – fordi vi er spesialist på fugl!

 

Innovasjon og fleksibiltet vektlegges særlig i den daglige driften. Vestfold Fugl har posisjonert seg i markedet som en spennende og innovativ aktør.

Vestfold Fugl skal være en fleksibel og kundeorientert virksomhet – hvor vi jobber tett med kundene for gjensidig erfarings- og kompetanseutveksling. Flere av våre produkter er blitt til gjennom et aktivt samarbeid med våre kunder. Denne måten å utvikle produkter bidrar til at vi tilfredsstiller kundens ønsker og behov, samt at vi som leverandør er sikret volum ved lansering.

 

Vi inviterer gjerne kunder og eventuelle samarbeidspartnere til vårt topp moderne produksjonsanlegg på Borgeskogen i Vestfold. Her har vi alle råvarer lett tilgjengelig, og vi benytter oss av et prøvekjøkken med alle fasiliteter til testing.


Matsikkerhet og matvaretrygghet er viktig for forbrukeren og er et hovedfokus hos Vestfold Fugl. Som første norske kjøttbedrift i Norge ble vi i 2007 sertifisert etter ISO 22 000. Vi har i dag utvidet sertifiseringen til FSSC 22 000. Sammen med en godkjent konsulent er det foretatt en miljøanalyse og laget handlingsplaner for å innfri Miljøfyrtårns bransjekrav. Miljøanalysen tar for seg følgende miljøtemaer: Interkontroll HMS, arbeidsmiljø, energibruk, innkjøp og materialbruk, avfalls- og utslippshåndtering, transport og klimaregnskap.

Vår holdning til trygg mat og antibiotikaresistens: les her.

Vestfold Fugl er en av de første bedrifter innenfor kjøttindustrien som er blitt Miljøfyrtårn sertifisert.


Service og tilgjengelighet er nødvendig for å bli en foretrukket leverandør. Målet er at kundene skal ha Vestfold Fugl som sitt førstevalg på fjørfeprodukter. For å oppnå det er det til enhver tid viktig å overgå kundens forventninger om kvalitet og service.

 

 

 

De fleste allergener som i inngår i marinerte, krydrede og grillede fjørfeprodukter fra Vestfold Fugl er fjernet. Noen er beholdt fordi det av smaksmessige grunner ikke finnes erstatninger, men bruken av ingredienser som inneholder allergener er redusert. Eventuelle allergener er godt merket på vår hjemmeside. Palmeolje og transfett anvendes ikke. Vi tar forbehold om at enhetsvekt som oppgis kan avvike fra produktet.