VI STYRKER LAGET

VESTFOLD FUGL har sterke vekstambisjoner og har bestemt oss for å ta kategorikapteinrollen innenfor kylling. Vi utvider vårt apparat med 3 dyktige kokker med mange års erfaring fra både kjøkken og salg i storhusholdningsmarkedet.

Det er på høy tid at noen setter kylling på agendaen

– Christine Sund, direktør Vestfold Fugl

Med nye krefter på laget, nytt sortiment,  ambisiøse mål og en sterk plan skal vi rett og slett bli best på kylling. Vi skal inspirere både kjøkkensjefer, kjedekontor og grossister til å sette den sunne, norske og klimasmarte kyllingen på menyen.

Jimmy Gideberg (38) er ansatt som Fagkonsulent i Oslo/Akershus. Vår svenske kokk har bred erfaring fra både kjøkken og selgerroller innenfor storhusholdning. 

Trond Berge (46) er ansatt som Fagkonsulent i Hordaland/Sogn og Fjordane. Trond kom fra HL Salg, som inntil jan 2019 har hatt ansvar for salgsoppfølging av DSH/Vestfold Fugl i distriktet Hordaland Trond er også kokk, men mange års erfaring fra både hotell og kantiner, samt salg i Mills proffpartner

Stefan Wold (38) er også ansatt som Fagkonsulent i Rogaland/Agder. Stefan kommer også fra HL Salg og akkurat som Trond kjenner han oss godt ettersom han har jobbet 8 år med salg av DSH/Vestfold Fugl produkter i HL salg. Stefan er selvfølgelig også kokk, en dyktig kokk som kan smykke seg med masse medaljer fra ulike kokkekonkurranser.

Fortell dine venner om dette:
Sky og fugl

Relaterte artikler

Sky og fugl