VÅR VISJON

Oops...
Slider with alias VÅR VISJON2 not found.

 

Vår nye visjon er egentlig ingen ny visjon, men en synliggjøring av hva vi alltid har jobbet mot og for og som vi tror på av hele vårt hjerte:

ET VALG FOR FREMTIDEN

Noen valg er viktigere enn andre.

Som en av Norges største kyllingprodusenter, kan valgene vi tar utgjøre store forskjeller. Derfor var det ikke vanskelig for oss å ta valget om å bli mer bærekraftige i produksjonen vår.

Vi er stolte over at vi allerede har vært flinke til å implementere bærekraftige tiltak, både i vår produksjon og på våre gårder. Vannbåren varme i 90% av totalt gulvareal på alle våre gårder og varmegjenvinning er allerede gjennomført. Aktive gårder for å tilfredsstille kyllingens naturlige adferdsbehov er innført på alle våre gårder for å øke trivselen hos dyra og for å etterlate oss et mindre fotavtrykk på kloden vår. Men nå er ikke tiden for å lene seg tilbake og være fornøyde, for vi vet at vi kan bli bedre.

Norsk Landbruk har som mål å halvere utslippene sine innen 2030, og vi kan ikke være noe dårligere. Vi er nødt til å ta ansvar, og vi vet at dere forventer det.

Men vi vil ikke bare «ta» ansvaret. Vi vil eie det. Det betyr at vi innen 2025 skal være så klimanøytrale som overhodet mulig. Den Stolte Hane skal være kjent som kyllingprodusenten som setter miljøet i fokus, som tilfredsstiller dyras adferdsbehov på en god måte og som tar i bruk ny teknologi og forskning for å oppnå disse målene.

Vi har tatt et valg om en bærekraftig framtid.

Både for kloden, dyra og for deg.

Fortell dine venner om dette:
Sky og fugl

Relaterte artikler

Sky og fugl