VI ER TILBAKE!

Vi er tilbake, og sterkere enn noensinne!

Vi har bestemt oss for å ta kategorikapteinrollen innenfor kylling. Med nye krefter på laget, nytt sortiment, ambisiøse mål og en sterk plan skal vi rett og slett bli best på kylling. Det er på høy tid at noen setter kylling på agendaen. Vi skal inspirere både kjøkkensjefer, kjedekontor og grossister til å sette den sunne, norske og klimasmarte kyllingen på menyen. Vi skal vokse kategorien gjennom innovasjon, samt meny og konseptutvikling sammen med våre kunder

FOKUS PÅ DYREVELFERD

Vi setter dyrevelferd høyt, og for å ivareta kyllingenes naturlige adferdsbehov ble alle våre familiedrevne gårder på Jæren “Aktive gårder” i løpet av 2017. Det betyr at kyllingene lever i et miljø der de får stimulert sin lekenhet, aktivitet og behov for hvile i trygge omgivelser. Vi har både konvensjonell kylling og premium kylling. Våre premium kyllinger lever litt lenger enn vanlig og gir ekstra store og saftige kyllingprodukter.

BÆREKRAFTIG, NORSK PRODUKSJON

Våre fabrikker på Jæren og Stokke er ledende på kvalitet og teknologi i Norden, og skal alltid være langt fremme på teknologi som gir kyllingprodukter av beste kvalitet.

Vi har satt oss høye mål på klima og miljø, og har blant annet satt standard for transport av dyr med makismalt 2,5 timer fra rugeri til kyllinggård og fra kyllinggård til slakteri.

Vi jobber også kontinuerlig med å finne forbedringer og smarte klimaløsninger. Du kan være trygg på at vi har høyt fokus på matvaretrygghet i alle ledd.

SAMARBEID GIR INNOVASJON

Vestfold Fugl ønsker at veien fra produsent til kjøkken skal være så kort som mulig, og har derfor fokus på tett kontakt med våre kunder. På denne måten ønsker vi å fange opp ideer og innspill, slik at vi alltid kan være i front med produktutvikling og innovasjon.

Vi leverer produkter i tre kategorier;

Slik at du alltid skal finne de kyllingproduktene som best passer for dine kunders behov.

Vi bistår gjerne med vår kompetanse, menyforslag eller bilder og kan lage produkt på skreddersøm – men da skal det helst være litt volum på sakene.

Vestfold fugl skal være ET GODT VALG – for deg og dine kunder, for våre dyr og ikke minst som et klimasmart alternativ til annen kjøttproduksjon.

 

Hilsen

Alle oss i Vestfold fugl

Christine, Niels og Robert

Ruben, Torkil, Roger, Silje, Laila, Kent Inge, Stefan, Inge, Trond og Knut Ståle

Fortell dine venner om dette:
Sky og fugl

Relaterte artikler

Sky og fugl