And Confitert

Confitering er en gammel konserverings- og tilberedningsmetode som innebærer at man først salter og deretter koker kjøttet i fett over lang tid. Dette gjør kjøttet ordentlig mørt og smaksrikt. Vi har tilsatt timian og rosmarin som passer perfekt til and. Confitert and, spesielt andelår, er den mest vanlige variant av confitert mat. Prosessen er tidkrevende, nå har vi gjort jobben for deg. Lårene og vingene trenger kun oppvarming. Andeconfit passer godt som høst- og julemat!

EPD 2991388
Allergener: Selleri

Enhetsvekt: 180 - 220 g

Forpakning: 5 x 1 kg pose

Holdbarhet: Frys i 547 dager

Produktinfo: Lår av and med skinn og ben, stekt i ande- eller kyllingfett

Vare nr. 130020

Eksponert benpipe

EPD 2991396
Allergener: Selleri

Enhetsvekt: 50-80 g

Forpakning: 5 x 1 kg pose

Holdbarhet: Frys i 547 dager

Produktinfo: Andevinger med skinn og ben, kokt i ande- eller kyllingfett

Vare nr. 130013

EPD 1925445
Allergener: Ingen

Enhetsvekt: 0

Forpakning: x 0 kg

Holdbarhet: i 0 dager

Produktinfo:

Vare nr. 40303