Kyllingbryst

Med skinn og vingeben, singelfryst

EPD 1912062
Allergener: Ingen

Kyllingbryst med skinn og vingeben. Stek kyllingbrysta gylne på skinnet, stek de ferdig i stekeovn på 160 grader i 8-10 minutter. Fyll gjerne en smakstilsetning under skinnet før du legger de i ovnen.

 

Internt varenummer endret fra 20260 til 90235

Vare nr:
90235
Print

Spesifikasjoner EPD 1912062

Ingredienser:

Kyllingkjøtt 90% (norsk råvare), vann, salt, dekstrose, stabilisator (E407a, E425), surhetsregulerende middel (E262, E331, E301, E508)

Enhetsvekt: 260-320 g

Forpakning: 2 x 2,50 kg pose

Oppbevaring: Frys -18°C eller kaldere

Holdbarhet: 547 dager

Enva nr.: 3675

Opprinnelsesland: Norge

 

EAN F-Pak: 7070471202602

EAN D-Pak: 7070471252607

Næringsinnhold pr. 100 g. vare:

Energi: 540 kJ / 129 kcal

Fett (totalt): 6,2 g

- mettede fettsyrer: 2,0 g

Karbohydrater: 0,3 g

- sukkerarter: 0,3 g

Protein: 17,8 g

Salt: 0,8 g